Share
Online message
Download

Common problems

A

1.The concentration of the eluent is not proper.

Solution: Choose proper concentration .

2.The flow rate of the eluentis too high.

Solution: Choose proper flow rate of the eluent.

3.Using samples with excessive concentration

Solution: Dilute the sample.

4.Column is contaminated .

Solution: Regenerate or replace the column.


A

1.The injection volume of the sample is not constant.

Solution: Inject sample at the volume more than 10 times of the quantitative ring volume to ensure full injection.

2.The concentration of injected sample is improper.

Solution: Select proper concentration of injected sample.

3.The reagent is impure.

Solution: Replace the reagent.

4.Foreign substances exist in the deionized water.

Solution: Replace the deionized water.

5.The flow changes.

Solution: Find out the reasons of such changes and adjust it to the original condition.

6.The flow route is blocked.

Solution: find out the blocked place, repair or make replacement.


A

1. The reagent is not pure.

Solution: Replace reagents.

2. Deionized water contains impurities.

Solution: Replace deionized water.


A

1. Incorrect installation of conductivity cell.

Solution: Re-install the conductivity cell.

2. Conductivity conductivity cell is damaged.

Solution: Replace the conductivity cell.

3. The pump has no output solution.

Solution: Check the pressure indication to confirm whether the pump works.


A

1.Standard solution is contaminated, especially low-concentration samples.

Solution: Re-prepare the solution.

2.Deionized water is impure.

Solution: replace the deionized water.

3.The concentration of the sample is too high or too low, out of the linear range of the device.

Solution: Choose proper range of concentration.


A

Poor contact of the electrodes.

Solution: replace the power cord or constant current power supply.


Convenient answer

Please leave your questions and contact information. We will give you the answer as soon as possible and inform you.